Përmbajtja e filmitRedakto

Një burrë ulet para televizionit. Anës tij në tryezën e kafesë është një pjatë me ullinj dhe një pirun. Njeriu është i uritur por tepër dembel. Pra kur ai dëshiron të hajë, piruni zhytet vetë në ullinj dhe e çon atë në gojën e njeriut. Por kur ulliri i fundit reziston dhe përpiqet të ikë, piruni vendoset në ndjekje. [1]

Regjisori dhe ekipiRedakto

ReferimeRedakto