Ocean's Eleven është një film amerikan të vitit 2001 nga Steven Soderbergh. Ky film është remake të filmit Ocean's Eleven1960. Ndër interpretuesit janë George Clooney, Brad Pitt dhe Julia Roberts e disa tjerë.

Ocean's Eleven

Vazhdimi i këtij filmi është Ocean's Twelve.