Oi Filenades (Mikeshat) është një komedi greke e vitit 1993, me regjisor Pavlos Tassios dhe shkrimtare Anna Andrianou.

Në këtë komedi interpreton aktorja shqiptare Matilda Makoçi.

AKTORET Redakto