Optometristi

ndeprerja mestruacioneve

Optometri është një profesion i kujdesit shëndetësor që merret me syriin dhe strukturave të lidhura të tij, si dhe vizionin, sistemi vizual, dhe perceptimi vizual tek njerëzit.

Optometrist
Geraet beim Optiker.jpg
Një refractor optik (phoropter) në përdorim.
Profesioni
Sektorët e
aktivitetit
Kujdesi shëndetësor


BurimiRedakto