Thermohaline circulation.png

Oqeanografia (Oqean dhe greq. Γράφειν - përshkrim) është shkenca mbi oqeanet, lëmi e gjeografisë që merret me studimin e oqeaneve.

Historia e OqeanografiaRedakto

Disiplina të përafërtaRedakto