Orissa (alt. Odisha) është shtet lindor i Indisë me popullësi rreth 42 milion. Kryeqyteti i shtetit, i cili është dhe qyteti më i madh është Buvaneshar.[1]

Vendndodhja e Orissës në Indi

Burime Redakto