Otto Wallach lindi më 27 mars 1847 në Königsberg, Gjermani dhe vdiq më 26 shkurt 1931 në Göttingen. Ishte kimist gjerman. Në vitin 1910 mori çmimin Nobel në lëminë e kimisë.

Otto Wallach