Mbrojtja eshte shum rendesishme per mjedise ne klima te ndryshme.Duhet medoemos qe ta mbrojm ose ndryshe bota do shkatrrohet duhet te mesohemi qe te mos veme shum ne perdorim mjete te cilat e ndotin shume ate.Ne kemi shujme zona te mbrojtura po rnefakt ato svihen ne zbatim edhe ne Liqenin artifical te Tiranes nuk duhe te behen ndertime .Por ne fakt njeri nuk e ben ate qe ne te vertete te duhet ne jete.Leku e ka prishur njeriun.Po mos te cmedej njeriu pas lekut,as ato ndertime qe e prishinbukurin e mjedisit nuk do beheshin.Nuk ve faj<sepse ne Shqiperin na drejton znj/z Sali Berisha ,Edi Rama ato nuk e pranojn ndihmen ata nuk pranojn qe Shqiperia te ringjadhet te pakten njehere te kete gezim mes njerezeve dhe te kete kudopace.A e bejme dot kete, a mund te realizojm qe ne vertet e duam te miren e vendit tone"Shqiperia".