Hape menynë kryesore

Të bashkuar për kulturën shqiptare Me një dëshirë dhe një qëllim!Redakto

Mirë se vjen, ardhsh me mbarësi!

Përshëndetje, (^ ^)VaAn KiCi(^ ^)!
Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

(^ ^)VaAn KiCi(^ ^), kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë.

Për tu futur më lehtë në komunitet dhe për të rritur frytin e punës tënde, të këshillojmë të shkosh te Portali i Komunitetit.

Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.

--