A jeni burra
Me t'mira, BananaWaffle talk
Unë
Flag of Kosovo.svg Ky përdorues vjen nga Kosova.
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 4 vjet, 11 muaj dhe 29 ditë.
Gjuhët
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
aln Ky përdorues âsht folës amtar i gegnishtes.
en This user is a native speaker of English.


de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
sr-1 Овај корисник поседује основно знање српског језика

Kofshi ShnoshRedakto

About
Redaktoj herë pas here. Ndihuni të lirë të më kontaktoni në faqën e diskutimit.