FillimiDiskutimePër të bërëHapësira punueseHapësira e eksperimentimit
Mirë se vini në faqen time personale
 
 
* Mund të diskutoni ose të dërgoni komente dhe pyetje këtu
* Për përgjigjje emergjence mund të më dërgosh një e-mail (rakomandojë Diskutimin) këtu
* Nëse ju intereson më shumë mbi punimet mund të shikoni këtu
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 4 vjet, 6 muaj dhe 10 ditë.


Flag of Kosovo.svg Ky përdorues vjen nga Kosova.


sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.


en-4 This user speaks English at a near-native level.