• Mbaro NavProjekte
  • 25pg (temp. discontinued)
  • HTML - disa gjera
  • markup language - fillim
  • Implementim i funct. SwitchArsye, ne stampa Grise (duke perdorur faqet Stampa:Grise/arsyet / User:Eagleal/Livadhi/layout)
  • Stampa:Grise - fn : plagjiaturë: teksti i kësaj faqeje është marrë nga libri Historia e Popullit Shqiptar i Akademia Shqiptare e Shkencave [1] edhe është i mbrojtur me të drejtën e autorit. // {fn|plagjiature|libri=Historia e Popullit Shqiptar|link|}
  • Hub: {{Grise}} dhe {{figura}}, {grise|Skeda:blabla.png|arsyeja|<inc:subst:sign>}
  • js: grise+figura ne toolbar, per admins. Mjafton te shtypesh butonin per te vendosur stampen direkt, me gjithe titullin e faqes, plus firmen. Vetem arsyeja e zgjedhur nga nje dropdown menu.
  • {{per permiresim}}: + var: ofContext "nuk shpjegon mire permbajtjen"
  • {{per permiresim}}: + var:Kat // kat=po, tregon vetem kategorine
* {{Pastrime}}: per te gjithe stampat qe perdorin kete sintaks (joref, perm-urgj, ...) perdore shared templates (modules)