Mirë se erdhët në faqen time të përdoruesit. Jetoj në Spanjë dhe punoj si dizajner web.

Fushat e mia të interesit në Wikipedia janë:

  • Socia: Faqet e vendit ku unë jetoj (vendi, rajoni dhe qyteti).
  • Profesionist: Dizajn web, softuer, internet dhe gjuhë programimi.
  • Koha e lirë: Projekte të tjera bashkëpunimi. Fillova kohët e fundit në Wikipedia. Por unë isha në DMOZ, unë kam qenë në BOINC për një kohë të gjatë dhe sapo fillova në W3DIR.

Detyrat që zakonisht bëj:

  • Wikipedia pa njohuri ose përkthyes gjuhe: Unë vetëm rishikoj lidhjet, përpiqem t'i përditësoj ato dhe nëse nuk ka asgjë që i shënoj si të thyera (nëse janë të rëndësishme) ose i fshij (nëse nuk janë relevante ose nuk kanë përmbajtje ). Unë gjithashtu kushtoj veten për të rinovuar versionet software.
  • Wikipedia pa njohuri, por me një përkthyes gjuhe: Njëjtë si ai i mëparshmi. Por mund të shtoj edhe disa lidhje zyrtare dhe të zgjidh një rast vandalizmi.
  • Wikipedia me njohuri të gjuhës (spanjisht ose anglisht): Të gjitha sa më sipër. Por unë gjithashtu mund të bëj korrigjime gramatikore. Dhe me më shumë përvojë në menaxhimin e Wikipedia mund të përpiqet të shtojë një artikull.
Informacioni Babel i Përdoruesit
es-N Este usuario tiene una comprensión nativa del español.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
ca-1 Aquest usuari té un coneixement bàsic de català.
la-1 Hic usor simplici lingua Latina conferre potest.
Përdorues sipas gjuhës