Thone se ne nje nga librat e nje francezi para dokumentimit te gjuhes shqipe jane permendur disa nga emrat e shqiptareve dhe nje nder ta ishte FLOKARTI

Fitilat kesaj pune ia paskam ndezur me (Krijuar më 31 Janar 2009 në 01:04)

Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria