gruajashqiptarenebotealbanianwomenworld
Skeda:-.jpg
Paraprirë ngaLiliana Pere
Pasuar ngaLiliana Pere
Të dhëna vetjake
U lind më11 september
Erseke, Republika Popullore e Shqipërisë
Nënshtetësiashqiptar
Punësiminëpunës, Eng Informatich, Publisher, President org, Gruaja Shqiptarene Bote- Albanian Women World

Liliana Pere (Tiranë, 11 September 1962) është Inxhiniere Informatike, Exp IT, autor, publiciste shqiptare. Më 2015 ajo krijoji Organizaten Internacionale Gruaja Shqiptare ne Bote - Albanian Women World sipas ligjeve te shtetit shqiptar, aktualisht eshte Exp IT, Publiciste dhe Presidente e saj.