Përshëndetje, quhem Lolaqi . Shqiptarë,por jetoj në gjermani. U regjistrova për një qëllim të thjesht: përmirësimin e Wikipedia shqip , duke shtuar faqe dhe duke risistemuar ato që kan mungesa të dukshme. Arsyeja: bindja që me anë të kësaj pune shqipëtarët mund të ken mundësin të mbështeten te një bazë të sigurt për shtimin e njohurive personale që nxisin përhapjen e kulturës,por gjithashtu kjo punë mund të lehtësoj edhe nxënësit që përdorin Wikipedia. Faqet që hap ose modifikoj jan më së shumti të përkthyera nga anglishtja .