Përdoruesi:Pjeter1991/sandbox

italisht

-

English
Ky përdorues përkthen nga italiano në shqip.
anglisht

-

English
Ky përdorues përkthen nga English në shqip.
"Jam kunder dizinformimit te propagandes komuniste dhe muslimane ne Shqiperi."