Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 6 vjet, 10 muaj dhe 27 ditë.
Wikipedia:Babel
Flag map of Italy.svgKy përdorues vjen nga Italia.
Questo utente viene dall’Italia.
Stema e Bashkisë Lezhë.svg Ky përdorues vjen nga Lezha Stema e Bashkisë Lezhë.svg
katolik Ky përdorues i takon besimit katolik
it Questo utente è di madrelingua italiana.
aln Ky përdorues âsht folës amtar i gegnishtes.
sq-4 Ky përdorues është folës gati amtar i shqipes.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
es-3 Este usuario puede contribuir con un nivel avanzado de español.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau moyen en français.
Logo of AC Milan.svg Ky përdorues mbështet AC Milan

BoNM - Albania Hires.png Medalje
Për punën e mirë që po bën në lidhje me artikujt për Shqipërinë në Wikipedia. Vazhdo kështu!


BoNM - Italy Hires.png Medalje
Për punën e mirë që po bën në lidhje me artikujt për Italinë në Wikipedia. Vazhdo kështu!