• Emri i vërtet: Franc J.
  • Vendbanimi: në mërgim (Luksemburg)
  • Profesioni: Student
+/-
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

de-5 Dieser Benutzer beherrscht die deutsche Sprache wie ein professioneller Schreiber.

fr-4 Cet utilisateur parle français à un niveau comparable à la langue maternelle.

en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.

Krishter Ky përdorues i takon besimit krishter

Emblema e Elbasanit Ky përdorues lindi në Elbasan

SQKy përdorues flet një miks midis gegnishtes dhe toskërishtes.

95.8% Nevojiten edhe 3.573 artikuj që të arrijmë 85.000 artikuj.

' Ky përdorues mbështet Aleancën KuqeZi.

+/-