sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

de-5 Dieser Benutzer beherrscht die deutsche Sprache wie ein professioneller Schreiber.

fr-4 Cet utilisateur parle français à un niveau comparable à la langue maternelle.

en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.

Krishter Ky përdorues i takon besimit krishter

Emblema e Elbasanit Ky përdorues lindi në Elbasan

SQKy përdorues flet një miks midis gegnishtes dhe toskërishtes.

98.1% Nevojiten edhe 1.930 artikuj që të arrijmë 100.000 artikuj.

Ky përdorues mbështet Aleancën KuqeZi.

+/-