Babel
sq-3 Ky përdorues ka njohuri të thellëgjuhës shqipe.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
gsw-4 Dää Benutzer cha Alemannisch wie ne Muetterspröchler.
de-4 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf muttersprachlichem Niveau.
fr-3 Cet utilisateur dispose de connaissances avancées en français.
rm-2 Quest utilisader ha conuschientschas dal rumantsch d'in principiant avanzà.
Përdorues sipas gjuhës

Unë jam përdorues Terfili i wikipedia alemanishte. Flas edhe shqip se kam jetuar në Shqipëri kur isha fëmije dhe kam akoma një lidhje fort me popullin dhe kulturën shqiptare. Por fatkeqësisht, s'flas shqip mjaft mire për të kontribuoj këtu...