Mir se ke ardh!

Une jam Xarioti dhe jam student ne Gjermanine veriore. Me prejardhje jam nga Kosova. Per ate arsye merrem edhe shume me artikuj, qe kane te bej me Gjermanine, Kosoven, shkenca kompjuterike dhe matematike.

Ketu i gjen artikujt, qe jam duke i shkruar. Nese ke kohe, te falenderoj nese i permireson gabimet ne gjuhe (sepse nuk jam shume i sigurt ne gjuhen letrare shqipe):

Aritikujët