Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin Kacimix. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.

Menduh ThaciRedakto

I lindur më 03.03.1965 në Tetovë. I Diplomuar i Fakultetit të Mjekësisë – Dega e Stomatologjisë pranë Universitetit të Prishtinës. I martuar dhe baba i dy djemve.

I ri, kombëtarisht i formuar, i talentuar, i entuziazmuar nga vlerat demokratike liberale dhe i gatshëm për të hyrë energjikisht në jetën aktive politike, ai shumë shpejt nisi të japë kontributin e tij dhe t’i lërë gjurmët e veta në jetën politike në R. e Maqedonisë dhe më gjerë.

[[1]]

Përgjatë tërë veprimtarisë politike të z. Menduh Thaçi, pa marrë parasysh kontekstet, është manifestuar kredoja e tij politike: antikomunizmi, respektimi i demokracisë si procedurë e vetme që e legjitimon të drejtën e një individi, apo të një grupi t’i përfaqësojë interesat e popullit, përkushtimi që kauza shqiptare të zgjidhet në kuadër të sistemit të vlerave perëndimore. Këto përcaktime për z. Thaçin janë të shenjta ndaj dhe kurrë nuk i tradhtoi. Kjo u pa qartë edhe gjatë qeverisjes së dytë të përbashkët ndërmjet VMRO DPMNE-së dhe PDSH-së 2006-2008. Gjatë tërë kohës, PDSH-ja e udhëhequr nga Menduh Thaçi, demonstronte statusin e subjektit të barabartë, mëvetësinë politike dhe papajtueshmërinë me disa vendime të qeverisë lidhur me proceset integruese. Ai ka gjasa të arrijë që, duke mbrojtur integritetin, dinjitetin, krenarinë e vet, t’i mbrojë këto vlera edhe në planin kombëtar.