{{{full name}}}
Dorentina Berisha
Redaktore
Arti është si jeta, secili e gjen kuptimin e tij për vete. — Ibrahim Rugova


Rreth meje

Jetoj në Kosovë. Jam e interesuar të punoj me artikuj nga fusha të ndryshme.

Puna ime


Kontakti

berisha.dorentina110@gmail.com


Babel
aln-N Ky përdorues e kupton Gegnishten si gjuhë amtare.
sq-N Kjo përdoruese ka njohuri amtaregjuhës shqipe.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
Përdorues sipas gjuhës
Flag of Kosovo.svg Kjo përdoruese vjen nga Kosova.
anglisht

- English

Ky përdorues përkthen nga English në shqip.
Noia 64 apps karm.svg Kjo përdoruese është anëtare në Wikipedia për 1 vjet, 7 muaj dhe 24 ditë.

Në projekte të tjeraRedakto

  Kjo përdoruese ka një faqeWikicitate.