Ndonese kam publikuar e ndihmuar me nje varg te dhenash Wikipedine, pas fshierjeve te fundit te fotografive ne disa nga artikujt e mi po vij ne perfundim se ketu nuk ia vlene te humbi kohe, mos harroni!, nga te gjithe artikujt qe kam ketu, asnje foto s'e bera vet, ato jane huazuar sikurse edhe ato qe i keni fshire (grisur ne gjuhen tuaj), pra kjo gjuhe e juaja nuk perkon me asnje te drejte, po e shikuat holle e holle 80% e fotografive nuk duhet egzistuar ne wikipedia, s'kane asnje kuptim ato gjera koti "skeda eshte perdore ne amerike, rusi, bjellllorusi etj blla - blla, sido qe te jete une krenohem nga jam, per kend kam ofruar te dhena dhe si i tille ju pershendes me nje lamtumire.