Përmbytja në Maqedoni, 2016

Në gusht 2016, disa stuhi të rënda shiu goditën pjesët perëndimore dhe veriperëndimore të Republikës së Maqedonisë. Më 6 gusht 2016, një stuhi me erëra të forta dhe përmbytje goditi Shkupin dhe pjesët perëndimore të Republikës së Maqedonisë, duke lënë të paktën 21 të vdekur dhe dhjetëra të plagosur apo të zhdukur.[1][2]

NgjarjaRedakto

ReagimiRedakto

ReferencatRedakto