Pacaj është një vendbanim në komunën e Gjakovës, Kosovë. Pacaj është një fshat i vogel, i cili gjendet afer fshatit Dobrosh, të komunes së Gjakoves, dhe fshatit, Junik. Pacaj është në fshat shum i bukur, me pyjet dhe gjelberimet që bëjn se ky vend është shum i mrekullushem. Jeta në Pacaj është ajo që enderron gjdo njeri, sidomos ata që banojn në rajone urbane, apo në qytet të zhvilluara ekonomikisht. Ky fshat ofron një qetsi të jashtzakonshme, dhe jeta duket shum më e leht, më e qet, më normale. Në ket vend çdo njeri mund ta gjen qetsin e endërrave të veta.

Pacaj
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto