Pallati i Sporteve (Palce of Sports), gjindet në Kiev të Ukrainës.

Ky Vend ka qenë organizatorë i shumë koncerteve dhe festivaleve ndërkombëtare. Ajo që do mbahet mend tek Pallati i Sporteve në Kiev është Eurovizioni dhe Eurovizioni për Fëmijë.

Gjithashtu këngëtarja e mirënjohur Christina Aguilera ishte në koncertë në Ukrainë për herë të parë, Lenny Kravitz dhe shumë të tjerë.