Panairi i librit "Tirana 2001"

Panairi i librit "Tirana 2001" ishte panairi i 4-të i librit në gjuhën shqipe. Ky panair u organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve dhe Shoqata e Botuesve Shqiptarë në Tiranë në vitin 2001.