Panairi i librit "Tirana 2003"

Panairi i librit "Tirana 2003" ishte panairi i 6-të i librit në gjuhën shqipe. Ky panair u organizuar Qendra Ndërkombëtare e Kulturës dhe Lidhja e Botuesve Shqiptarë në Tiranë në vitin 2003.