Panairi i librit "Tirana 2004"

Panairi i librit "Tirana 2004" ishte panairi i 7-të i librit në gjuhën shqipe. Ky panair u organizuar Qendra Ndërkombëtare e Kulturës dhe Lidhja e Botuesve Shqiptarë në Tiranë në vitin 2004.