Panariti (Skrapar)

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Beratit
Flag of Albania.svg Panariti (Skrapar)
Noimage.png
Emri: Panariti
Qarku: Qarku i Beratit
Rethi: Rrethi i Beratit
Komuna: Komuna e Tërpanit
Kryeplak: -
Popullsia: -
Kodi telefonik: -
Lartësia mbidetare: -
Gjerësia gjeografike: -
Gjatësia gjeografike: -
Web-faqe: s'ka

Panariti është një fshat në Shqipëri...

GjeografiaRedakto

DemografiaRedakto

EkonomiaRedakto

HistoriaRedakto

Shih dhe këtëRedaktoLidhje të jashtmeRedakto