Partia Drejtësi e Unitetit

Partia Drejtësi e Unitetit ose PDU ishte partia e cila mbronte interesat dhe te drejtat e popullsisë çame në Shqipëri e drejtohej nga Shpëtim Idrizi, më 17 shkurt 2011 ajo u shkri me partine tjetër simoter PDI dhe kanë formuar një parti të vetme e cila quhet Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet.