Hape menynë kryesore

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet

Logo e PDIU

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ose shkurt PDIU është një parti politikeShqipëri të cilit është qëllim primar promovimin e çështjeve kombëtare të shqiptarëve, duke përfshirë edhe Kosovë, Shqiptarët në Republikën e Maqedonisë, Mali i Zi, Preshevës dhe sidomos çame. [1] [2]

Formimi dhe udhëheqjaRedakto

Fillimisht u themelua Partia Drejësi dhe Integrim e drejtuar nga Shpëtim Idrizi. Më pas në 17 shkurt 2011 Partia Drejtësi dhe Integrim edhe Partia Drejtësi e Unitetit u shkrinë së bashku dhe themeluan Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet. Kryetar i saj është Shpëtim Idrizi ndërsa Tahir Muhedini ish-kryetari i PDU, tani është president nderi. [3]


Deputete në KuvendRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

ReferimetRedakto