Pasardhësit e Skënderbeut, si u mbajtën fshehur

Pasardhësit e Skënderbeut, si u mbajtën fshehur libër ma Autor: Ylli Polovina.

Studiuesi Ylli Polovina ngacmon sërish kureshtjen e lexuesve me librin e tij të ri “Pasardhësit e Skënderbeut, si u mbajtën fshehur”. Me fakte e analiza të burimeve mesjetare e autorëve të sotëm Polovina analizon disa çëshje mjaft delikate e të debatuara rreth pasardhësve të Skënderbeut dhe jep përshtypje për disa çështje që kanë nxitur debate rreth kësaj teme.