Paskal Aleksi gazetar dhe atdhetar shqiptar, lindi më 23 mars 1885, në Përmet. Në maj të vitit 1904, emigroi në Shtetet e Bashkuara dhe u angazhua në lëvizjen patriotike. Ishte anëtar i Federatës Pan-Shqiptare "VATRA" të Amerikës. Ndahet nga jeta në vitin 1966.


Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.