Petrovë është një vendbanim në komunën e Prizrenit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Therandë dhe Livadhi.

Petrovë
Therandë
Livadhi
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto