Plaka është një femër e moshës së shtyer, në të kundërt nga plaku që paraqet një mashkull të moshës së shtyer. Zakonisht me emrin plaka përfshihen femra nga mosha 60 (gjashtëdhjet) vjeçare e gjer në fund të jetës. Termi plak zakonisht përdoret për të dalluar një njeri në mosh të shtyer nga një njeri në moshë më të re.

Një plakë 86 vjeçare

Demografia Redakto

Anatomia Redakto

Shih dhe këtë Redakto


Lidhje të jashtme Redakto