Posta e Kosovës është kompania përgjegjëse për shërbimin postarKosovë. Është një filial i PTK -së, ofruesi më i madh i telekomunikacionit në Kosovë. Kompania u themelua më 21 dhjetor 1959 në Prishtinë dhe fillimisht quhej Post, Telefon dhe Telegraf - PTT.

Shih edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto