Hape menynë kryesore
Pamje nga Praia

Praia është kryeqyteti dhe qyteti më i madh në Kepin e Gjelbërt. Sipërfaqja e qytetit është 258 kilometra katrorë. Popullsia e qytetit është 127 832 banorë.

BinjakëzimetRedakto