Prej fillimit është një album i këngëtares shqiptare Adelina Ismajli. I përket vitit 2003 me 2 Single's Mos ma ndal dhe From the Beginning.

Prej fillimit
Prej fillimit kopertina
Studio album nga Adelina Ismaili
Lëshuar më 7 Nentor 2002
Inçizuar më 2001-2002
Zhanri Tallava,Pop,Rock
Zgjatja 2001-2002
Gjuha shqip
Label Labia Productions
Producent(e) Virusi,Naim Krasniqi,Florent Boshnjaku,Ilir Bajri
Chronologja i Adelina Ismajlit
Nuk jam sex bombë (2000) Prej fillimit (2002) Mbretëreshë e robëreshë (2005)

KëngëtRedakto

 • Skënderbe
 • Dil e shih moj bijë
 • Fakt
 • Jetoj se të dua
 • Oh... po, po
 • Pse po qan syzeza
 • Cigarxhiu i vogël
 • Aromë portokalli
 • Ne Kosovë Luhet Kumorë
 • Mëngjezi nesër
 • Shokut tim
 • Një ditë Kosovarqe
 • From the beginning
 • Mos ma ndal
 • F**kers
 • Borxh m'ke mbet
 • Qe 1 vjet e 7 ditë


  Ky artikull në lidhje me muzikën është i cunguar. Ju mund të ndihmoni duke e përmirësuar këtë artikull.