Primavera (nen titullin "Lule Portokalli") është telenovele venezuelase e transmetuar në vitet 1987-1988 e cila ishte vepër e shkruar nga Delia Fiallo, kurse u adaptua në skenarë nga Alberto Gómez, Boris Izaguirre dhe Vivel Nouel. Ajo tregon historine e dashurise midis Giorgios dhe Valentines. Pati gjithsej 221 seri.


Aktorët dhe rolet

Redakto