Punk rock është zhanër i rock muzikës që u zhvillua në fund të viteve 1970 dhe në fillim të viteve 1980 si pjesë e "një përpjekjeje kryesisht britanike për ta ngritur muzikën rock në nivele të reja artistike".

Shembuj Redakto

Shiko edhe Redakto