Radio Televizion Armakedon është një radio interneti me bazë në Tiranë, i cili transmeton 24 orë në 7 ditë të javës këngë, emisione dhe tregime në gjuhën vllahe.

Radio Televizion Armakedon
ShtetiShqipëria Shqipëria
BashkëpunuesitRadio online
SelitëTiranë, Shqipëri
Programimi
Gjuha/ëtVllahisht
Pronësia
PronariEdmond Petraj

HistoriaRedakto

Radio Televizion Armakedon është krijuar në Tiranë nga avokati i njohur me origjinë vllahe Edmond Petraj, dhe ka filluar transmetimin në Prill të vitit 2020.

Shiko edheRedakto

Vllehët

Lidhje të jashtmeRedakto