Rasim Thaçi

aktor

Rasim Thaçi (13 korrik 1949, Vukoc, Kosovë - 26 mars 2021, Prishtinë) ka qenë humorist shqiptar i njohur veçanërisht për personazhin e tij fiktiv Cima. Njihet për gjestet dhe mimikën e tij.

Rasim Thaçi

Skeqe Humoristike

Redakto
 • Treshi Përsheshi (1986-1990)
 • Cimë Baushtella (2006)
 • Nusja nga Diaspora (2007)
 • Lajmi në Gurbet (2008)
 • Cimë Kulleri te Lec Katunari (2008)
 • Leci te Molla Cima (2008)
 • Cima Taxi 1 (2009)
 • Cimë Baksuzi (2009)
 • Cima në CIA (2009)
 • Cimë Polici (2010)
 • Cima te baba sheh (2010)
 • Cimë Polici (2011)
 • Rrota e Cimës (2011)
 • Cimë Taxi 2 (2011)
 • Haxhi Cima në Diskotekë (2011)
 • Rrasja Vllaut Gjermoni (2013)
 • Dreqi në Qeveri (2013)
 • Cima te Tezja (2013)
 • Hajnat e vove (2014)
 • Siguresa e Cimës (2014)
 • Rruga e Boss Kungjit (2014)
 • Kartela e Bankës (2016)
 • Bon Apetit (2017)
 • Cima te Gazuzi (2018)