Richard Holbrooke

diplomat amerikan
(Përcjellë nga Riçard Hollbruk)
Richard Holbrooke

Richard Charles Albert Holbrooke (Riçard Hollbruk) (24 prill 1941 - 13 dhjetor 2010), ishte diplomat, redaktor reviste, autor dhe bankier amerikan i cili kishte të bënte edhe me luftrat e Ballkanit. Kohëve të fundit e kryente rrolin e këshilltarit special të presidentit Obama rreth luftës në Afganistan dhe Irak.

Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.