Robert Plutchik u lind më 21 tetor 1927. Profesor i merituar ne Albert Einstein College dhe ass/profesor ne Universitetin South Florida.[1] U nda nga jeta më 29 prill 2006.

Robert Plutchik
Emri Robert Plutchik
Lindja 21 tetor 1927
Vdekja 29 prill 2006
Era Shekulli XX
Rajoni Psikologë Amerikan

ReferimeRedakto