Robert Finlayson Cook lindi me 28 shkurt në Bellshill, Skotland dhe vdiq me 6 gusht 2005 në Inverness, Skotland ishte një politikan britanez (Labour) dhe nën Kryeministrin Tony Blair ishte nga 1997-2001 minister i punve te jashtme i Britanisë së Madhe.

Mirënjohjet Redakto