Roksana Ibrahimi (e lindur më 2001) është një modele kosovare dhe fitoi titullin Miss Universe Kosova 2022 dhe përfaqëson KosovaMiss Universe 2022.

Roksama Ibrahimi
U lind në2001
TitulliMiss Universe Kosovo 2022