Rrok Kolaj

politikan shqiptar

Rrok Kolaj (Prekal, 1897 - Tiranë, 14 qershor 1950) ka qenë jurist dhe ministër i shtetit shqiptar. U dënua nga Gjyqi Special me 15 vjet burgim.

BiografiaRedakto

ReferimetRedakto